Over Telefoonaanbiedingen.nl

Zoeken naar de beste aanbieding

De beste telefoon aanbiedingen laten zien. Dat is het doel. Simpel toch? Op onze site staan verschillende telecomvergelijkers. Handige hulpmiddelen die je het zoeken naar telefoon aanbiedingen vergemakkelijken. Immers, als je het zelf wilt doen, dan blijkt het vaak erg tegen te vallen. Het onderzoeken van alle aanbieders, alle verschillende producten en deze onderling vergelijken is erg tijdrovend. Telefoonaanbiedingen.nl maakt het je dus makkelijk! Al het voorwerk is al gedaan. De aanbieders en hun producten worden eenduidig gepresenteerd in onze vergelijkers. Alle informatie helder in een overzicht, dat jij op basis van persoonlijke voorkeuren eenvoudig met elkaar kunt vergelijken.

Gemakkelijk goedkoper

De kosten van je abonnement voor mobiele telefonie zijn terugkerende kosten. Slim als je daar dus op weet te besparen! Bij Telefoonaanbiedingen.nl vinden wij dat iedereen de beste prijs verdient! Maar ieder mens is anders en kiest anders. Je voorkeuren kun je dan ook vooraf opgeven in de vergelijker zodat alleen voor jouw relevante aanbiedingen vergeleken worden.

Hopelijk vindt je een mooie telefoon aanbieding. Wat levert het ons op?

Het gebruik van alle vergelijkers op de website is kosteloos. Hoe komen wij dan aan onze inkomsten? Als je een voor jou aantrekkelijke aanbieding via een van de vergelijkers hebt gevonden, en die vervolgens afneemt bij de betreffende aanbieder, dan ontvangen wij hiervoor een vergoeding. Via Telefoonaabiedingen.nl hebben wij u bijvoorbeeld geholpen aan de doorverwijzing voor een nieuwe mobiele telefoon met abonnement en dus een webshop/derde een nieuwe klant 'geleverd'. Hiervoor krijgen wij een kleine commissie, dit is gemiddeld zo’n 2% van de (contract)waarde. Door deze afspraken kunnen wij onze diensten kosteloos blijven aanbieden. Telefoonaanbiedingen.nl is volledig onafhankelijk. De vergoeding zal nooit een rol spelen in de uitkomst van de verschillende vergelijkers.

Echt onafhankelijk!

Telefoonaanbiedingen.nl is niet verbonden, aan welke aanbieder dan ook. Daarom maakt het ons niet uit welke aanbieder jij kiest. Wij geloven dat vergelijken alleen kan als je volledig objectief bent.