Disclaimer

Disclaimer van Telefoonaanbiedingen.nl

Telefoonaanbiedingen.nl is een initiatief van TelefoonAanbiedingen.nl dat is gevestigd in Hekelingen en geregistreerd onder het KvK-nummer 24308207 bij de Kamer van Koophandel Rotterdam

Alle rechten voorbehouden. Wij doen ons uiterste best om alle informatie op deze site zo correct, accuraat en actueel mogelijk aan te bieden. Telefoonaanbiedingen.nl kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onvolledigheid of onjuistheid, dan wel de gevolgen daarvan. Telefoonaanbiedingen.nl fungeert enkel als platform. Alle vergelijkers op de website zijn van een derde partij. Wij tonen slechts deze vergelijkers op onze website. Onderaan elke vergelijker staat (middels een specifieke disclaimer) een link die verwijst naar meer informatie over die specifieke vergelijker en de werking daarvan.

Telefoonaanbiedingen.nl verkoopt zelf geen producten; geen abonnementen, toestellen, contracten of wat dan ook. Als je via Telefoonaanbiedingen.nl een aanbieding uit een vergelijker hebt gevonden en je wilt deze vervolgens afnemen of bestellen dan word je omgeleid naar de website van de betreffende aanbieder waar je over kunt gaan tot aankoop of overeenkomst. Telefoonaanbiedingen.nl geeft dus alleen een verwijzing door naar de aanbieding op de website van de aanbieder die je zelf hebt gekozen.

Telefoonaanbiedingen.nl neemt geen verantwoordelijkheid of standpunt in over eventuele klachten, onjuiste levering, mogelijk andere problemen tussen de koper en de aangegane overeenkomst met een betreffende aanbieder of webwinkel waarnaar wordt doorverwezen.

Aan de teksten op de site kunnen geen rechten ontleend worden.

Denk je dat er iets niet klopt op Telefoonaanbiedingen.nl. Laat het ons dan weten en stuur een e-mail naar info[at]Telefoonaanbiedingen.nl